Lama: Dah hampir setengah tahun


bukan mudah untuk aku habiskan masa menaip dalam blog ni. FB pun kadang2 bila perlu untuk tengok info terkini tempat aku kerja barulah aku buka. pada aku lebih baik aku taip kajian tindakan atau fundamental atau jarik journal untuk simpanan dan bacaan aku... untuk menjernihkan minat sambung belajar ke peringkat lebih jauh lagi.

ya... hari ni aku taip sesuatu dalam blog ni.

awal pagi tadi usai solat subuh, seorang sahabat mohon aku untuk tengok blog yang dia buat untuk pusat tahfiz. mulanya aku menolak secara tersirat sebabnya aku memang dah lama ikuti blog dan perkembangannya. akhirnya aku sedikit akur dan merelakan diri untuk tengok2kan blog tu. tapi username dan passwordnya tak boleh aku guna untuk login... alternatifnya aku pon menjengah ler ke blog yang dah lama aku tinggalkan.

eh betulkah... blog ni dilihat oleh pelbagai orang... dan pada bulan lepas agak tinggi dilihat.... taklah sebanyak page orang lain... kiranya, kalau 20 org tengok blog aku ni pon dah kira banyak ler tewwww :)

baiklah.... sampai sini dulu lah... kalau sempat aku update lagi...


[ Empunya Blog ]

My photo
Ada apa pada nama... nama memberi ruang kepada si pemakainya untuk menterjemahkan sifat atau sikap yang terkandung disebalik nama. Pengenalan bermula dengan sapaan dan diikuti dengan persefahaman. salam ziarah buat semua

: : Tentang Blog : :

Blog ini adalah sebahagian daripada perkongsian aktiviti seharian aku. Kebanyakannya untuk paparan teman yang jauh dan dekat bagi meneruskan kelangsungan persahabatan.