Aktiviti hari ni.... hari ke 3 kat klate

sebenarnya ari ni aku mulakan dengan aktiviti tidur :)

kemudian aku update blog kejap sebelum berangkat ke Pengkalan Kubor beli barang untuk orang... bukan untuk sendiri pon. tapi dah terlanjur dekat sini aku pon merajinkan diri untuk ke sana... dekat je dengan rumah mertuaku :) kejap jer kat sana.... lepas beli apa yang perlu pastu balik.



pagi2 lagi amni dah naik motor dengan moktok.... p kedai beli makanan....







rumah mertuaku dekat dengan stesen keratapi... kebanyakan masa kalau nak keluar kena lalu landasan keretapi... kalau tak kena masa tersekat ler.... kenalah tunggu keretapi tu habiskan gerabak yang terakhir... baru jalanlahhh...





aktiviti pilih barang bermula.... nilah aktiviti yang aku paling taksuka..... tungguuuuu je lahhhh







kedai berikutnya..... dan..... dan duit yang berikutnya :(








musim cuti dah lepas.... jadik nampak lengang tempat ni... kalau musim cuti.... hmmmm tak tau nak kata.... baik jangan p.....

2 comments:

pkksabah 10:21 AM  

Banyak space lagi kat "anak gajah" boleh diisi..penuhkan ruang..rapatkan staff, bahu bertemu bahu..
Siap boleh niaga kat poli lagi..bukak booth..

pkksabah 3:30 PM  

nikmat o...cuti org tak cuti
Jalan tak jem
Shooping clear
parking banyak
Hotel murah..
kalau balik kg..makan tanggung..

Aku dah pernah rasa jurus nikmat tu..cuma waktu tu ok lagi sebab cuti penggal bukan cuti sem. Pernah 3 bulan melepokk...kat kampung waktu posting kat sabah. So Nikmatilah ia sementara masih ada..

[ Empunya Blog ]

My photo
Ada apa pada nama... nama memberi ruang kepada si pemakainya untuk menterjemahkan sifat atau sikap yang terkandung disebalik nama. Pengenalan bermula dengan sapaan dan diikuti dengan persefahaman. salam ziarah buat semua

: : Tentang Blog : :

Blog ini adalah sebahagian daripada perkongsian aktiviti seharian aku. Kebanyakannya untuk paparan teman yang jauh dan dekat bagi meneruskan kelangsungan persahabatan.