Teori meori aku ini.

wah.... tak sangka cempedak kena makan kera...


tulisan aku yang lepas paling banyak orang komen stakat ni... 4 komen sudah memberi semangat yang waja dan innova (eh tersebut kete aku hehehehe) .... hmmmm dan kental untuk aku terus hidup dengan blog ni.... tirrrharu aku walaupon orang yang sama jer komen tapi yang penting banyak.... hidup korang... hidup korang yang bagi komen n jerit kat aku... kalau dapat ku petik bintang di langit sudah pasti akan ku anyam bintang2 tu menjadi bakul untuk korang semua.. orait tak...

aku memang suka tulis panjag2... tapiii....

aku memang hantu diari... sejak sekolah sampai la ni... dalam diari aku tu dah macam novel aku tulis... kalau kumpul sume diari aku dari zaman sekolah sampai la ni bolehlah kiranya aku buat Phd berkenaan novella tu.... eh maap... diari aku.... diari aku boleh tulis dengan kepantasan yang maksima... tapi blog ni.... nak cari hurup kat keyboard dah satu hal... kekadang nak tulis lain jadiknya lain... dan satu lagi tengah layan nulis tetiba pc hang atau black-out atau internet disconnected atau pc meletop dan banyak atau lagik. takper lah aku reda dengan ketetapan teknologi yang ada tu... makan je semua tu...

apa yang aku tulis dalam diari aku tu.... haaaaa nanti aku citer ek... aku ada 10minit untuk update blog ni... pastu nak p main badminton ngan opis mate aku...

sebelum tu.... pasal aku pi service kete semalam...

aku dah tempah pukul 3... sampai tepat pada masanya... nak tau siap pukul berapa... pukul 6.30pm beb.... dah habis modal aku borak ngan customer lain... siap bertukar customer lagi. kalau tak silap ada empat orang customer aku borak.. aku jer tak tukar tempat duduk... bila cutomer pertama siap... datang yang lain duk ngan aku... lantassss aku mula borak perkara yang sama.... dan... dan perkara yang sama berlaku kat customer yang permata.... eh pertama tadi akan aku ulangi... bila dah pukui 6.15 camtu... hanya sorang customer je yang ada... AKU LAH TUUUUU.... uwaaaaaa mujurlah staf yang uruskan kete aku tu cun hehehehehe harap wife aku tak terbaca hhehehehehee tepat 6.30 baru siap.... staf tu kata maaf lambat encik... aku kata takper... takper... saya paham... dalam hati aku dah sumpah seranah dah....

oklah .... opis mate aku dah tak tahan main badminton tuuuuu...

adiosss

6 comments:

:+:DyLa DeLLieCaD:+: 10:45 AM  

mcm mana cempedak mkn kera, en??

ada video?? kt youtube ke?? nk jugak tgk?? hahaha~

bagus2. main btol2 en.. mana tau lps neh jd pengganti lee chong wei plak.. haha~ :p

pakcik ultroman 2:52 PM  

cempedak raksasa ada.. mmg leh makan kera dell..hehe.. en azrin mantop.. kalh lee chong wei.. partner dgn pakcik td.. kalah satu set jer.. hehe.. tp serius.. mmg letih.. lama dah x pegang raket..heheh.. lepas nie leh main lagi ;)..

P/S: lain kali kalo ko pergi pusat service tu kem salam ler... hehe

pkksabah 3:27 PM  

Apa punya pusat servis da..boh la coffee corner,internet wi fi ke mcm pusat servis Kia.

askrain78 4:00 PM  

della: kat youtube takder... versi terhad tuuuu.... dalam mimpi jer boleh jumpa

pakcik: memang mantop... pakcik punya jumping smash bak ultroman menghempas raksasa...

pkksabah: semua tu ada, cuma perkakasannya yang tak dibawak. huh tenat sungguh... dari pukul 3 ke pukul 6.30 hmmmm tak tahan...

:+:DyLa DeLLieCaD:+: 5:56 PM  

hahaha.. cempedak raksasa mkn kera?? ridiculous tol.. haha~

wahhhhhh~~ excited nk tgk.. esk men lg.. bley sy tgk coz nk g poli esk.. hahaha~

bagus2.. keep it up!! ^_^

askrain78 11:16 PM  

dell: esok kami tak main... bz sket esok....

khamis kami masuk gelanggang semula

[ Empunya Blog ]

My photo
Ada apa pada nama... nama memberi ruang kepada si pemakainya untuk menterjemahkan sifat atau sikap yang terkandung disebalik nama. Pengenalan bermula dengan sapaan dan diikuti dengan persefahaman. salam ziarah buat semua

: : Tentang Blog : :

Blog ini adalah sebahagian daripada perkongsian aktiviti seharian aku. Kebanyakannya untuk paparan teman yang jauh dan dekat bagi meneruskan kelangsungan persahabatan.