Karya agung aku :)

Seperti yang aku janjikan.... aku dah capture beberapa karya aku semasa menghadiri kursus induksi.... semua karya aku tu terlakar sewaktu ceramah sedang berjalan... bukan hilang tumpuan tapi itulah perangai aku sejak zaman sekolah sampailah la ni... takleh nak buat tabiat tu... silalah habiskan sedikit masa untuk tengok karya aku tu ek...


pegang bara api.... ni tengah dengar ceramah.... jadik kena bagi abis gak ceramah tu...








tembok nama.... nama karya ni :)








air.... buku.... penceramah tu hehehehe....










tanda baguihhhh....... saja nak cuba lukis tangan.... dari dulu aku takleh lukis....








"NO SMOKING".....









Teks.......








sekuntum mawar merah........







hari ni tajuk public speaking.... maka terhasillah karya aku ni.. banyak tools yang perlu untuk jadi pengucap yang baik.







ni sambungan karya aku yang lepas..... karya ni selepas di tambah baik......









bukit batu....










batu tanda......







waktu ni aku dah rasa ngantuk.... so i need some refreshment...








ayam.... tak der kena mengena dengan ceramah tapi teringat kat Amni.... dia cukup suka tengok ayam.







hehehe.... ni bukan penceramah tu.... aku saja lukis...








akta sebagai rujukan penjawat awam.....







sekian karya aku.....

2 comments:

pakcik ultroman 1:13 AM  

boleh dibukukan nie rin.. satu karya hebat utk tatapan anak cucu nanti ;)

askrain78 11:34 AM  

hehehe.... semua lakaran aku kat ruang kecik kertas A4 jer.... idea datang masa tu... masa lain taknak plak dia datang...

[ Empunya Blog ]

My photo
Ada apa pada nama... nama memberi ruang kepada si pemakainya untuk menterjemahkan sifat atau sikap yang terkandung disebalik nama. Pengenalan bermula dengan sapaan dan diikuti dengan persefahaman. salam ziarah buat semua

: : Tentang Blog : :

Blog ini adalah sebahagian daripada perkongsian aktiviti seharian aku. Kebanyakannya untuk paparan teman yang jauh dan dekat bagi meneruskan kelangsungan persahabatan.