Beberapa perkara yang aku buat dan dah buat

Campur aduk... tu cerita beberapa gambar bawah ni...

saja nak tampal beberapa gambar yang aku capture... rasa rugi kalau tak tampal kat blog ni...

gambor yang pertama... Jumaat

meeting jabatan.... hehehe amni terpaksa dimunculkan dalam meeting ni... aku terpaksa bawak.

meeting... hmm "selagi kita tak berubah selagi tulah kita kat tahap lama" lebih kurang ulasan aku.... tapi ada jugak yang salah ertikan ulasan aku tu.... hmmmm... tetiba macam best jer kalau dalam meeting tu semua lelaki.... amacam ada berani..


gambor yang kedua..... khamis



aku ke NAT (pasar) petang... carik makanan dan buah... aku ni kan tak boleh sangat beli makana dekat luar.... tak sedap... masak sendiri lagi sedap.... biar pon telur mata kerbau...






jalan2 kat nat... amni nampak doremon... terpaksa aku beli.... kenapa terpaksa.....hmmm sebab belon terbang tu harganya RM 5 satu... sampai kat rumah meletop




gambor yang ketiga.... tak tahu bila... tak ingat


terjumpa bawah dashboard kereta.... aku silap masuk dalam bekas duit dalam kereta, disebabkan kad ni lah aku kena denda kat tol alor setar utara sebab kesalahan hilangkan kad tol... aku tak ingat berapa aku kena bayar... yang aku tak lupa lebih RM20... kalau sebenar 40sen jer kalau taksilap.... huh

2 comments:

pakcik ultroman 8:58 AM  

lor.. ada meeting jabatan ke ari jumaat aritu? kalo tau leh pakcik terbang sat ke opis..hehe

askrain78 9:15 AM  

pakcik takyah terbang pakcik... meeting tu agak panas gak hehehe... mujur pakcik kat tempat lain... takut pakcik tak tahan cuaca "panas" jer... huh rasa nak terbang keluar je tapi tak mampu sebab takder kuasa macam pakcik....

[ Empunya Blog ]

My photo
Ada apa pada nama... nama memberi ruang kepada si pemakainya untuk menterjemahkan sifat atau sikap yang terkandung disebalik nama. Pengenalan bermula dengan sapaan dan diikuti dengan persefahaman. salam ziarah buat semua

: : Tentang Blog : :

Blog ini adalah sebahagian daripada perkongsian aktiviti seharian aku. Kebanyakannya untuk paparan teman yang jauh dan dekat bagi meneruskan kelangsungan persahabatan.